Olemme maaninkalainen lokakuussa 2020 perustettu kotisiivouspalveluyritys. Haluamme toimia asiakasta kuunnellen ja jättää jälkeemme puhtautta ja hyvää mieltä. Arvostamme paikallisuutta ja kannatamme kotimaisuutta niin työvälineiden kuin pesuaineidenkin osalta.

Toimimme tällä hetkellä Maaningan, Siilinjärven, Kuopion ja Pielaveden alueella.

Niina kertoo yrityksemme synnystä:

Aikoinaan minulla oli asiakas, jonka luona kävin säännöllisesti siivoamassa ja hoitamassa lapsia opiskelujeni ohessa. Viisitoista vuotta myöhemmin samainen asiakas ehdotti minulle: ”Pistä yritys pystyyn ja tule meille siivoamaan”.
Ehdotus sopi elämäntilanteeseeni hyvin, ja aloitin sivutoimisena kevytyrittäjänä. Asiakaskunta laajeni puskaradion avulla, ja pian työllistin itseni täysin kotisiivousten parissa.
Nyt kolme vuotta tätä tehneenä olen vakuuttunut siitä, että tämä on todella se työ, josta pidän ja jota haluan tehdä myös tulevaisuudessa.
Oli aika astua askel eteenpäin, jotta voisin jatkossakin tarjota laadukasta kotisiivousta kaikille halukkaille.
Löimme ”viisaat” päämme yhteen mieheni Jarren ja ystävämme Harrin kanssa, ja niin syntyi uusi lempilapsemme Furu Siivous Oy. (Furu-nimi tulee sukujuuristani; kurkkaa tästä tarkemmin.) Innolla odotamme, mitä tuleman pitää, ja olemme kaikki valmiita työskentelemään huolella, tunteella ja sinun toiveesi kuullen.